Nu kör vi igång!!

Christian i Sundhult är Landsbyggare, entreprenör, skapare och innovatör på Hallands landsbygd. Han är också en av tre finalister i Årets Landsbyggare Halland 2020 i kategorin Attityd. Här är Christians kampanj till projektet Nu bygger vi landet- Landsbyggarnas bidrag i krisens spår:

Följ med på en utvecklingsresa i entreprenörskap med Troed Ventures under hösten! Christian tycker att denna kurs är så bra att han vill dela den med alla som på något sätt vill bli entreprenörer på landsbygden. Din kursavgift är alltså redan betald, så anmäl dig och delta gratis under höstens kurs på länken här: https://www.troedventures.com/lluh

Nu bygger vi landet* sponsras av Falkenbergs Sparbank, Laholms Sparbank, Södra Hestra Sparbank, Varbergs Sparbank, Sparbanken Boken, Swedbank, Gekås Ullared, Länsförsäkringar Halland och CE produkter.

 

 

 

*Nu bygger vi Landet är ett initiativ av oss på Lokalt Ledd Utveckling Halland som uppmärksammar och hyllar finalisterna i Årets Landsbyggare 2020 då Landsbyggaredagen blivit omställd pga rådande pandemi. Varje finalist tilldelas 5000 kr att investera i ett lokalt förankrat projekt eller idé där de ser en möjlighet eller ett behov.

logo_grid_FALKENBERG