Välkommen att ansöka om medlemskap i vår förening!

Varför ska vi vara medlemmar?

För att kunna påverka hur LAG och verksamhetskontor främjar lokalt ledd utveckling. För att kunna lyfta in information om initiativ och aktiviteter som bör stödjas, och spridas till styrelse, partnerskap och verksamhetskontor. För att kunna både dela och hämta kunskap och information till ett brett nätverk regionalt, nationellt och internationellt. Både privatpersoner och juridiska personer, så som organisationer, föreningar, företag med mera, kan ansöka.

Vad innebär Medlemsnyttan konkret?

  • Informationsstöd: - LLUH sprider info om event och aktiviteter från medlemmarna, både på efterfrågan och spontant - LLUH ger riktad info per mail /nyhetsbrev endast till medlemmar, som innefattar omvärldsbevakning och har ambitionen att vara kompetenshöjande runt lokalt ledd utveckling och landsbygdsutveckling.
  • Möjligheten till deltagande under strategidagar och årsmöte
 
  • Möjlighet att nominera och välja ledamöter i LAG
 
  • Att vara förhandlingspartner, remissinstans, samt dialogpartner i pågående samtal om lokal utveckling och landsbygdsutveckling i Halland; med syftet att fastställa vad som är riktigt viktigt just nu för Hallands lokala utvecklingsprocesser, samt vilka aktörer som kan bidra och hur.

Vad kostar det att vara medlem per år?

  • 100 kr för privatpersoner och ideella organisationer, samt företag med färre än 10 anställda.
  • 1 000 kr för ideella och privata organisationer samt företag med mer än 10 anställda.