KAMPANJ 4!

IBK Puma är innebanbyklubben i Våxtorp som har över 200 medlemmar varav åtminstone 120 av dem spelar innebandy på klubben på en regelbunden basis: både juniorer och seniorer ingår bland den tränande. Puma blev finalister i Årets Landsbyggare 2020 i kategorin Entreprenöriell Förening. Inte minst för sina aktiviteter utanför banan: som de berömda kafferepen, danskvällar och som roddare för Ladys Night i Göteborg.


Med sitt bidrag till Nu bygger vi landet valde IBK Puma att arrangera en Covid- anpassad trivseldag den 10:e September som de kallade för ”I väntan på kafferepen”. Under två sittningar bjöds ett begränsat antal besökare på musikunderhållning och fick chans att samtala och umgås med varandra, något som var mäkta populärt efter en lång tids isolering.


Nu bygger vi landet* sponsras av Laholms Sparbank, Falkenbergs Sparbank, Södra Hestra Sparbank, Varbergs Sparbank, Sparbanken Boken, Swedbank, Gekås Ullared, Länsförsäkringar Halland och CE produkter.


#LaholmsSparbank #falkenbergssparbank #SödraHestraSparbank #VarbergsSparbank #SparbankenBoken #Swedbank #GekåsUllared #LänsförsäkringarHalland #Ceprodukter


*Nu bygger vi Landet är ett initiativ av Lokalt Ledd Utveckling Halland som uppmärksammar och hyllar finalisterna i Årets Landsbyggare 2020 då Landsbyggaredagen blivit omställd pga rådande pandemi. Varje finalist tilldelas 5000 kr att investera i ett lokalt förankrat projekt eller idé där de ser en möjlighet eller ett behov.