Izabelle Norén är kulturskapare och musiker bosatt i Unnaryd i Hylte kommun. Izze tycker om att skapa möten, samarbeten och nätverk mellan människor med kulturen som verktyg.

Izze är en av finalisterna i Årets Landsbyggare 2020 och hon valde att för sitt bidrag till Nu bygger vi Landet låta varje klass på Unnaryds skola välja ett träd eller buske att plantera på sin skolgård. Barnen röstade i sina klasser och resultatet blev olika fruktträd, två klätterträd samt ett vackert, blommande träd som de tillsammans med Izze planterade.

Nu bygger vi Landet sponsras av Södra Hestra Sparbank, Falkenbergs Sparbank, Varbergs Sparbank, Laholms Sparbank, , Sparbanken Boken, Swedbank, Gekås Ullared, Länsförsäkringar Halland och CE produkter. 

*Nu bygger vi Landet är ett initiativ av Lokalt Ledd Utveckling Halland som uppmärksammar och hyllar finalisterna i Årets Landsbyggare 2020 då Landsbyggaredagen blivit omställd pga rådande pandemi. Varje finalist tilldelas 5000 kr att investera i ett lokalt förankrat projekt eller idé där de ser en möjlighet eller ett behov.