Ny medarbetare

Maria Wångsell är tillbaka från sin föräldraledighet och vi hälsar henne välkommen tillbaka! Vi har också fått en ny medarbetare hos oss på kontoret. Vi välkomnar därför även Annie Linsemark! Hon kommer arbeta hos oss som kommunikatör.

Annie är uppvuxen i den lilla orten Viskafors utanför Borås, men flyttade till Halmstad för att studera. Hon studerade kommunikation och tog examen i juni 2020. Vid sidan av sina studier arbetade hon som kortfilmsproducent för Högskolan i Halmstad. Annie har ett stort intresse för sociala medier och är aldrig rädd för att hänga på en ny trend. Hon kommer att ha ansvar över vår webbplats och våra andra plattformar för att kunna möta dagens kommunikativa utmaningar. Tillsammans med oss på kontoret arbetar hon för att fortsätta öka kunskapen och kännedomen om Lokalt Ledd Utveckling Halland.