Fem prioriterade projekt

Vi har 5 nya otroliga projekt

Den 17 november träffades styrelsen fysiskt för första gången på nästan 2 år. På mötet fattades det beslut om att prioritera 5 stycken projekt till en summa av  3 340 874 kronor. Projekten är en samling av allt ifrån en Padelbana för ungdomar till utveckling av en Ekoby.

Du kan hitta alla våra prioriterade projekt under beviljade projekt. Vill du läsa om våra redan genomförda och avslutade projekt? Då hittar du information under vår nya flik, avslutade projekt.

De 5 projekten

Vad händer med projekten efter de har blivit prioriterade?

Efter att styrelsen har prioriterat ett projekt, skickas det vidare till Jordbruksverket. Jordbruksverket är den som fattar myndighetsbeslutet. Så man får vänta på deras beslut innan man kan se projektet som helt godkänt!