Webbsida som samlar höjdpunkterna från #leader30years konferensen

Den 30 november till den 3 december anordnade den europeiska föreningen ELARD, European LEADER Association for Rural Development, konferensen LEADER 30 years i Halmstad. Leadermetodens framgång firades, inspirerande exempel lyftes och tillsammans tittade vi framåt mot ett fortsatt utvecklingsarbete på landsbygderna i Europa.

Och nu finns det äntligen en sida som samlar härliga bilder och presentationer från konferensen #leader30years på ELARD.eu. Du kan hitta denna så kallade “höjdpunktsidan” med allt material under rubriken What is going on? i ELARDs menyrad. Sedan klickar du dig vidare till konferenssidan!

Slutsatser från konferensen

Efter konferensen samlades slutsatserna ihop i ett gemensamt dokument, eftersom att #leader30years är en del av Konferensen om Europas framtid. Halmstad deklarationen, som dokumentet med slutsattserna kallas, lyfter 10 slutsatser om att omsätta landsbygdsutveckling till handling och tio idéer om att använda möjligheterna från LEADER / CLLD som vi tror kan bidra till en bättre framtid för oss alla!

Halmstad Declaration

Stort tack

Vilken otrolig konferens det var! Så härligt att kunna kolla tillbaka på allt som har hänt.

Vi vill också passa på att tacka alla deltagare som gjorde denna konferensen till något fantastiskt. Tack till Halmstads Teater, Halmstad Convention Bureau, Hotel Tylösand för all hjälp. Vi också skicka ett stort tack till alla projektägare och projektledare som vi fick hälsa på under våra utflykter den 2 december. Till sist vill vi också tacka vårt kamerateam från Högskolan i Halmstad, Albin, Therese och Kajsa.

Tack för all hjälp, positiva energi och engagemang. Ni är verkligen bäst!

Följ ELARD på sociala medier