Årets unga landsbyggare 2022 är korade!

Under Landsbyggaredagen den 14 maj korades vinnarna av Årets unga landsbyggare 2022 i tre kategorier. Stort grattis till Felicia Garellick - Åtets unga landsbyggare ENTREPRENÖR, Theresia Sandahl - Årets unga landsbyggare ATTITYD och Vilma Larsson - Årets unga landsbyggare ELDSJÄL!

Vinnare landsbyggaredagen 22

Årets unga landsbyggare

Priset för Årets unga landsbyggare delas ut till dem unga som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Halland och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet. Vi vill hylla modiga, envisa och energiska människor som genom sina liv och sitt entreprenörskap inspirerar andra till att välja ett liv på landsbygden. Vem som helst har kunnat rösta fram till den 25 mars. Efter det utsågs tre finalister i varje kategori: entreprenör, eldsjäl och attityd. Det är styrelsen för Lokalt Ledd Utveckling Halland (LAG-styrelsen) som var jury och röstade fram vinnarna som presenterades under Landsbyggaredagen 2022.

Läs mer om Landsbyggaredagen och Årets unga landsbyggare här!