Georgi sommarjobbare22

Georgi sammanfattar sina sex veckor hos oss

När jag började på Lokalt Ledd Utveckling Halland hade jag liten erfarenhet inom arbetsområdet. Jag hade precis avslutat mitt första år på Högskolan i Halmstad och behövde ett jobb som skulle ge mig erfarenhet och visa mig hur det är att arbeta i en riktig arbetsmiljö.

När jag fick jobbet var jag väldigt exalterad och när jag började jobba en månad senare blev det bara mer spännande.

Vad var det bästa med att sommarjobba hos oss?

Alla på Lokalt Ledd Utveckling Halland var väldigt trevliga mot mig hela tiden. Jag jobbade här i sex veckor, men det känns som att jag känt de här människorna länge och jag kan lita på dem. Själva jobbet var roligt och jag lärde mig mycket under arbetsprocessen. När jag hade frågor eller stod inför en utmaning var allt jag behövde göra att fråga en av mina medarbetare och de skulle hjälpa mig direkt.

Jag har haft en fantastisk tid hos Lokalt Ledd Utveckling Halland och jag är väldigt glad att de gav mig chansen att jobba med dem!

Har du lärt dig något nytt som du inte hade förväntat dig?

Det var mitt första jobb inom detta arbetsområde, så det är ju normalt att jag skulle lära mig nya saker, men jag hade inte förväntat mig att jag skulle lära mig så mycket. Jag fick jobba med ett program, som jag aldrig hade använt och fick väldigt mycket erfarenhet inom programmen. Dessutom träffade jag folk varje dag och jag märkte att mina sociala kunskaper blev mycket bättre

Har du samma framtidsplaner nu, som du hade före sommarjobbet? 

Innan jobbet så var mina planer att främst filma och redigera, men sedan det här jobbet var främst kommunikation, så mina planer förnedrades lite. Jag tycker att det är mycket roligt att träffa olika personer med olika personligheter och olika historier. Journalist eller kommunikatör skulle jag kunna tänka mig att jobba som!

Tack för denna sommar Georgi!

Vi på Lokalt Ledd Utveckling Halland önskar dig all lycka till i framtiden!