SV V Medfinansieras av Europeiska unionen_POS
Cover@3x

Är du redo att göra din röst hörd och påverka framtiden för landsbygdens unga i Europa? 

Då har vi det perfekta projektet för dig - GroundUp

GroundUp är ett spännande internationellt projekt som fokuserar på att engagera unga mellan 18-35 år från landsbygdsområden i hela Europa, i både demokratiska processer och också EU-relaterade frågor. Och vi tror på att förändring börjar från grunden - därför är vårt motto "Ground up"! Vi, Lokalt Ledd Utveckling Halland, är stolta partners i projektet.

Markera din kalender!

Nästa vecka kickar vi igång, och först ut är eventet: en workshop om "Fostering Rural Youth Participation in the EU Agenda." Vi kommer att diskutera aktuella politiska berättelser som påverkar landsbygdens områden i Europa. Anmäl dig idag

Vi behöver din hjälp i GroundUp

Och du, ja just du! Vi behöver din hjälp och ditt engagemang för att göra detta Ground Up projekt till en succé. Vill du vara med och påverka? Ta första staget och Anmäl då ditt intresse redan idag till Maria.wangsell@lluh.se ! Du väljer själv hur mycket eller lite du vill engagera dig - ju mer engagemang desto bättre.

Sammanfattningsvis: Låt oss tillsammans skapa en bättre framtid för unga på landsbygden i Europa!