Välkommen till Mitt Europa – Mitt Halland 2019!

Vart går egentligen EU-pengarna och vilken betydelse har EU för Halland?

  Evenemanget arrangerades för första gången 2018 som en del av EU-kampanjen Mitt Europa som i år pågår mellan 4-12 maj. Tillsammans visar vi hur EU:s investeringar används och gör nytta lokalt. I år kommer Ung i Halland-projektet ”Foosballplan” stå i fokus och turneringar arrangeras i Varberg och Hylte kommun. Vi bjuder på gemenskap, spänning och en härlig dag tillsammans!  

Varberg

Datum: 4 maj

Tid: 10-14

Vi träffas lördagen den 4 maj på Munkagårdsgymnasiet i Tvååker där det under dagen hålls öppet hus. Här kommer även tävlingen Västkustens vassaste lantbrukare arrangeras. Foosballturneringen startar kl 10.00, vi bjuder på fika under dagen!  

Hylte

Datum: 10 maj

Tid: 16-19

Vi träffas i Hyltebruk fredagen den 10 maj kl 16.00 i lekparken bredvid Gamla hallen (Storgatan 7). Vi bjuder på grillad korv samt kaffe/saft!  

Anmälan

Ingen anmälan krävs, kom som du är eller samla ihop ett lag på 6 personer och anmäl ert lag när ni är på plats. Åldersgräns (för att spela): från 7 år.   Håll dig uppdaterad på evenemangets Facebooksida för Varberg och Hylte! Läs mer om EU och det kommande EU-valet här! För frågor kontakta maria.wangsell@dev.lluh.se Inbjudan Mitt Europa – Mitt Halland 2019 i PDF