NYTT DATUM LANDSBYGGAREDAGEN!

Med anledning av Corona-virusets framfart har vårt arbetsutskott tagit beslutet att skjuta fram Landsbyggaredagen 2020. Med hänsyn till de som drabbas hårdast av viruset vill vi inte riskera att bidra till att smittspridningen i Halland förvärras.

Vi har satt ett nytt datum för Landsbyggaredagen:

 

Den 23 September 2020

samlas vi på Öströö fårfarm för att hylla de entreprenörer som gör Hallands landsbygder levande. Ett nytt Save the Date kommer att skickas ut i nästa vecka, men boka gärna in datumet i era kalendrar redan nu!

Ni som redan har anmält er och/eller betalat behåller givetvis er plats på eventet. Ifall det inte passar och ni önskar återbetalning så hör av er.

Har ni andra funderingar eller frågor så hör gärna av er till:

Teneal.solinas@lluh.se julia.kabell@lluh.se marion.eckardt@lluh.se

Mvh Verksamhetskontoret