LANDSBYGGAREDAGEN OMSTÄLLD

Under rådande omständigheter har vi tvingats besluta att Landsbyggaredagen 2020 inte kommer gå att genomföra under planerade former. Vår förhoppning är att kunna hålla en Landsbyggaredag under 2021, men som läget är nu kan vi inte planera eller boka in något datum. 

MEN vi vill så klart ändå uppmärksamma, hylla och peppa våra finalister till Årets Landsbyggare 2020. Detta kommer vi göra under sommaren och sensommaren 2020 genom ett nytt, spännande projekt som vi kallar: 

NU BYGGER VI LANDET

Hallands landsbygder är fulla av spännande platser. Platser där Landsbyggare har vågat sina drömmar!
Landsbyggaredagen är till för att hylla Hallands entreprenörer.

Covid 19 har ställt allting på ända och det är i nuläget inte rätt tid att planera stora, publika arrangemang. Däremot är det viktigare än någonsin att stötta det lokala, att uppskatta och synliggöra de som gör Hallands landsbygder levande.

Landsbyggaredagen 2020 blir omställd: När nu inte Landsbyggarna kan komma samman som planerat, trampas nya stigar fram:

Vi vill uppmärksamma och utmana våra 12 finalister:

Landsbyggarna har utsetts till finalister i Årets Landsbyggare just för att de vågat tro och satsa på sina drömmar. För att de har sett möjligheter i utmaningar och för att de gjort sin plats på jorden till en rikare plats att leva på. 

Priset är att Ge något positivt till sin bygd:

Varje finalist tilldelas 5000 kr att investera i ett lokalt förankrat projekt eller en idé där de ser ett behov eller en möjlighet. Under sommaren/sensommaren 2020 kommer vi att presentera Landsbyggarnas bidrag på Instagram, Facebook och hemsida.

Tillsammans får vi alla hjälpas åt att fortsätta att stötta våra lokala butiker, handlare och företag. Det är de som gör Hallands landsbygder så fantastiskt rika!

loggor2