Camilla Sten driver tillsammans med sin bror den ekologiska gården Hamra Gård utanför Åsa. Camilla är en av tre finalister i Årets Landsbyggare 2020 i kategorin Attityd.

För sitt bidrag till Nu bygger vi Landet* valde Camilla att ta fram en digital besöksmålskarta; En digital trycksak med egen grafisk profil, som i framtiden kommer kunna tryckas i papper.

Kartan är till för att inspirera människor att ta sig från staden och upptäcka alla smultronställen som finns på landsbygderna kring dem. Den tryckta produkten kommer delas ut på destinationer och finnas på turistbyråer.

*Nu bygger vi Landet är ett initiativ av Lokalt Ledd Utveckling Halland som uppmärksammar och hyllar finalisterna i Årets Landsbyggare 2020 då Landsbyggaredagen blivit omställd pga rådande pandemi. Varje finalist tilldelas 5000 kr att investera i ett lokalt förankrat projekt eller idé där de ser en möjlighet eller ett behov.

Nu bygger vi landet sponsras av Sparbanken Boken, Varbergs Sparbank, Falkenbergs Sparbank, Laholms Sparbank, Södra Hestra Sparbank, Swedbank, Gekås Ullared, Länsförsäkringar Halland och CE produkter.