Hur vill du att Hallands landsbygder ska utvecklas?
Vill Du vara med och berätta om Dina och Era tankar, och påverka vad som kan bli möjligt i framtiden på Hallands landsbygder? Den 27 januari kl. 10-15 (lunch 12-13), träffas vi digitalt för att i en gemensam workshop samtala om och samla ihop tankar och idéer. ALLA som vill vara med och påverka utvecklingen på våra landsbygder är välkomna att medverka i denna digitala träff – oavsett om du deltar som privatperson eller representant för något företag eller organisation.
Denna workshop kommer att ligga till grund för vår kommande utvecklingsstrategi. Resultaten ska vi även använda för att lämna inspel till EUs politik för landsbygder i Europa.
Anmäl dig via länken https://forms.gle/jPXiNqFkRwXJV8u66 gärna redan idag, men senast den 25 januari.
Vi ses den 27 januari!