Crowdfunding hallands hemsida

Ny look för Crowdfunding Halland

Under våren har vår projektledare Teneal arbetat med att skapa en ny look för Crowdfunding Halland. Först producerades en ny logga och nu är hemsidan också klar. På hemsidan hittar du information kring Crowdfunding Halland, om projektledaren, insperation och mycket mer.

Varmt välkommen att kika in! 

Vad är Crowdfunding Halland?

Crowdfunding Halland är ett projekt som ägs av Lokalt Ledd Utveckling Halland. Crowdfunding som begrepp är ganska brett och har olika funktioner och former. Slår du upp Crowdfunding på google så får du upp detta: Crowdfunding innebär att en stor grupp individer med små summor hjälper till att finansiera en verksamhet, istället för att en eller ett fåtal investerare bidrar med en större summa.

Crowdfunding Halland har handplockat in olika metoder från Crowdfundings alla hörn och kanter och designat ett eget crowdfundingsystem. Detta system fokusera på att samla in finansiellt kapital och samtidigt vidga ens nätverk, bygga partnerskap, och att se och fånga oväntad samverkan.