Lokalt Ledd Utvecklings 8 nya projekt

Vi har 8 nya fantastiska projekt

Igår, den 15 september, hade vår förening styrelsemöte. På mötet fattades det beslut om att prioritera 8 stycken projekt till en summa av cirka 5 340 826 kronor. Projekten är en härlig samling av allt ifrån cykelled, till utveckling av industrihampa och honungs café.

Du kan hitta alla våra prioriterade projekt under beviljade projekt. Vill du läsa om våra redan genomförda och avslutade projekt? Då hittar du information under vår nya filk, avslutade projekt.

De fantastiska projekten

Vad händer med projekten efter de har blivit prioriterade?

Efter att styrelsen har prioriterat ett projekt, skickas det vidare till Jordbruksverket. Jordbruksverket är den som fattar myndighetsbeslutet. Så man får vänta på deras beslut innan man kan se projektet som helt godkänt!