Det finns inget bättre än att ta en kamera, gå ut på fältet och börja filma! - Georgi

Georgi kommer att arbeta heltid hos oss under sommaren. Hans huvuduppgift är att filma och hålla intervjuer med våra projektägare och projektledare. Dessutom kommer han delvis ha ansvar för innehållet på våra sociala medier.

Georgi växte upp i en liten stad i Bulgarien och har bott där i 18 år. Han kom till Sverige år 2018 och har bott både i Småland och Halland. Just nu bor han i Halmstad. Från ung ålder har han vart intresserad av fotografering, filmning, redigering och han har viss erfarenhet som amatörfilmare. George har tidigare studerat på ett gymnasium med inriktning på programmering och ekonomi i bulgarien, men just nu studerar han medie - och kommunikationsvetenskap vid Högskolan i Halmstad. Det här är bara hans första år, men han är väldigt säker på vad han gör och han kommer säkerligen att göra allt för att nå sina mål.

Vi ser mycket fram emot att arbeta med dig!