Logo_strip_Crowdfunding_online_svart

Här berättar kampanjägaren om sin idé genom antingen film eller text

Med omtanke om människa, djur & natur

– Efter att öppnat upp dörrarna för min ekobutik 2014 på Köpmansgatan i Falkenberg har jag upplevt ett stadigt ökande behov av en plats där likasinnade kan träffa andra i sitt sammanhang. Ett andrum där vi kan frodas i såväl det andliga som det fysiska & inspirera andra & varandra att göra bättre livsval, bättre kostval, hjälpa kroppen att läka samt motverka dagens livsstilssjukdomar.

Sommaren 2017 öppnade jag även hälsocaféet i samma lokal & knappa nio månader senare erbjöd jag en första deltidsanställning till en person som stod utanför den reguljära arbetsmarknaden

Verksamheten ökar
– I takt med att efterfrågan för hälsa & välbefinnande ökar är nu drömmen om att kunna nå ut till fler människor genom att skapa ett integrativt hälsocenter där flera av oss går samman med olika kompetenser och erbjuder en holistisk livssyn med mat som medicin, terapeutiska behandlingar, medicinsk yoga, coachning samt mycket mer.
Hälsocentret kommer att bestå av ett ekocafé, kostrådgivning, yogasal, föreläsningssal samt behandlingsrum.

Miljö- & socialt ansvar
-En otroligt viktig aspekt inför iordningställandet av den nya lokalen är att använda miljövänligt material på golv & ytor såsom målarfärg m.m. vilket i sig är betydligt mer kostsamt än vanligt material. Dessutom handlar vi allt vi kan second hand och/eller återbruk: stolar, bord samt övrig utrustning såsom vi alltid har gjort i den nuvarande verksamheten.

För att bemanna vår växande verksamhet inom caféet & cateringen är tanken att erbjuda anställning till fler som befinner sig utanför den reguljära arbetsmarknaden & fortsätta ta vårt sociala ansvar.

Tillsammans för människa, djur & natur
-Drömmen är vacker men tillgångarna knappa & för att detta ska kunna bli verklighet så söker jag finansiering genom crowdfunding. Nu när den tilltänkta lokalen är funnen och är perfekt för detta projekt vill jag satsa, men det kräver ombyggnation samt tillbyggnad av såväl kök, gästtoalett som yogasal och behandlingsrum. Hälften av finansieringen är klar och u vill jag crowdfunda till resten så att idén ska kunna rulla igång.

Målet är att samla in 50 000 kr för att kunna göra denna dröm till verklighet och alla summor, stora som små är hjärtligt välkomna.

Uppdateringar kommer att ske kontinuerligt på hur projektet fortskrider såsom vart pengarna går till & hur långt in i bygget vi kommit.
Vi tror på att jobba tillsammans för hälsa & välbefinnande. Tack för att du är med oss!