Inbjudan

Är du en ung entreprenör på Hallands landsbygd eller drömmer du om att ta steget och förverkliga din idé?

 

Välkommen till en digital inspirationsträff med temat ungt entreprenörskap!

 

Möt andra unga entreprenörer, inspireras av landsbyggare som vågat sina drömmar och tyck till om vad du vill lära dig mer om för att utvecklas i ditt entreprenörskap!

 

Genom projektet Unga Landsbyggare arrangerar Lokalt Ledd Utveckling Halland återkommande träffar som ger möjlighet att möta andra unga företagare, få inspiration och kunskap samt knyta nya kontakter.

 

Vad är en Landsbyggare?

En landsbyggare är en driven och engagerad entreprenör, förening eller person som verkar på landsbygden, som vill vara delaktig i den lokala utvecklingen och som bidrar till en kreativ landsbygd som sprudlar av drivkraft och liv.

 

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Lyssna på landsbyggaren Emilia Nilsson som berättar om hur det är att vara ung entreprenör på landsbygden. Emilia älskar sin plats och sina rötter och inspirerar andra att bygga där man står och med det man älskar.

 

GRUPPDISKUSSION

Vad vill du veta mer om? Vilket ämne intresserar dig? Hur skulle du kunna utvecklas i ditt entreprenörskap? Entreprenören Casandra Hallberg håller i gruppsamtal där deltagarna själva är med och påverkar hur framtida träffar ska se ut.

 

PROJEKTSTÖD

Under eftermiddagen kommer även information om hur du genom Unga Landsbyggare kan söka projektstöd för din entreprenöriella idé!

BIld 2

 

 

 

 

Emilia Nilsson är 23 år, född och uppväxt i Silsjönäs i Jämtland. Emilia är grisbonde, influencer, youtuber, kock, matinspiratör och författare. Många känner igen henne från Sveriges mästerkock där hon 2019 kom på en 3:e plats.

 

 

 

 

Casandra Hallberg är 23 år och kommer från Laholm, numer bosatt i Halmstad. Till vardags driver hon sitt egna fastighetsbolag i Laholm, hon föreläser om kroppspositivitet och driver ett eget bokförlag. Hon är också grundare och arrangör av Nattloppet i Laholm. För sitt driv har hon prisats flerfaldigt och nu senast utsågs hon till Årets Unga Entreprenör i Halmstad.

Bild till hemsidan Casandra

NÄR: 31 mars kl 17-18
VAR: ZOOM (https://us02web.zoom.us/j/89450268473?pwd=UmQ2akl6NUVuYnhTYjhITjZCZEdKQT09)

Klicka på länken ovan för att öppna mötet (ni kan välja att öppna mötet direkt i er webbläsare eller ladda ner Zoom till er dator: https://zoom.us/support/download)

Länken kommer att vara tillgänglig från kl 16.50 för er som vill ansluta och testa ljud och bild innan vi drar igång (använd gärna hörlurar/headset så hörs ljudet bäst).

 

Anmäl dig senast den 29/3. Det går också bra att maila till maria.wangsell@lluh.se

För frågor kontakta Maria Wångsell: maria.wangsell@lluh.se tel: 073 3301961

 

Varmt välkommen!